Hundepension Hafran


Godt er ikke godt nok – når det bedste er muligt

Hundepension ved motorvejen i Aabenraa og Sønderjylland

Vi har drevet vores hundepension Sønderjylland i 35 år ud fra den grundlæggende idé, at dyrene skal have det godt, rigtig godt. Det er vores kæledyr og bedste venner – de fortjener det bedste.

Vi har 65 bokse, hvor vi kan forkæle din hund, og vi lufter din kære flere gange om dagen. Når vejret er til det, har vi udvendige bokse. Din hund skal bare have det rart, trygt og godt her hos os.

Den samme holdning går igen i vores butik, hvor vi sælger kvalitetsprodukter - og kun kvalitetsprodukter – uanset om det drejer sig om foder eller tilbehør til dit elskede dyr. Inden for hundefoder går vi ind for produkter fra Bosch. Når det gælder kattemad, er det de anerkendte produkter fra Sanabelle.

Din hund har det godt på Hundepension HAFRAN

Det er fordi vi selv elsker hunde, at Hundepension HAFRAN er det rette sted at få passet din hund. Hvad enten der er tale om en enkelt dag, eller en længere periode, er vi stedet, hvor du trygt kan lade din hund passe.

Vi gør det ekstra der skal til, for at dyrene har det godt hos os. Med masser af plads, 2 daglige gåture og masser af muligheder for at lege, får din hund en behandling, der er et menneske værdigt. Vi elsker vores arbejde og det viser sig i dagligdagen, hvor vi både lærer hundene nye ting og sikrer, at de slapper af på en god måde.

Med specialviden om foder, får du samtidig råd og vejledning, der kan hjælpe din hund til bedre velvære i hverdagen.

Kontakt Hundepension HAFRAN

Vi er de rette at kontakte, hvis du vil vide dig sikker på, at din hund er i sikre hænder.

Med mere end 25 års erfaring ved vi, hvad der er at vide om dyrevelfærd og med hjertet på rette sted, gør vi altid noget ekstra ud af hvert enkelt kæledyr.

Vi har rigtig mange kunder fra blandt andet Aabenraa og Sønderjylland, men vores gode rygte gør, at vi den dag i dag får henvendelser fra hele landet!

Så jo – når bedre er muligt, er godt ikke godt nok. Velkommen her.

Husk: Du kan betale med Dankort når du handler i butikken eller henter din hund!


Hundepension Hafran v/ Hanne og Frits Andresen · Aabenraavej 46, Årslev · 6230 Rødekro · Tlf. +45 74 66 64 06 · Fax +45 74 66 64 17 ·
Hundepension Hafran
v/ Hanne og Frits Andresen
Aabenraavej 46, Årslev
6230 Rødekro
Tlf. +45 74 66 64 06
Fax +45 74 66 64 17