Natural Plus Oksekødsfedt 400 g.

kr.140,00 Incl. moms

2 på lager

NATURAL PLUS oksekødsfedtpulver er et naturligt supplerende foder fremstillet af det bedste oksekødsfedt og højkvalitetsglukose (druesukker) til hunde af alle racer, der kræver ekstra energi fra vores NATURAL PLUS LINE specielt udviklet til opdrættere og jægere

Produktet leverer naturlig og hurtig tilgængelig energi, som absorberes gennem blodet gennem glukoseindholdet og er derfor straks tilgængelig for kroppen. Glukose udløser frigivelsen af ​​insulin, et hormon der sikrer, at fedtet og fedtsyrerne i NATURAL PLUS oksekødsfedtpulver kan opbevares i kroppens egne depoter og hurtigt er tilgængelige for hunden når der er behov for effektiv og let tilgængelig energi.

Velegnet som energi kilde til hunde med højt energibehov såsom jagt, sport og arbejdshunde og til træning og i konkurrencer, da det fremmer styrke, ydeevne og udholdenhed.

Se mere info
Kategori:

Beskrivelse

NATURAL PLUS oksekødsfedtpulver understøtter stofskiftet såvel som immunforsvaret og giver tilstrækkelige kalorier til hunde, der spiser dårligt eller er undervægtige og som en appetitstimulator og til hunde i rekonvalescens (f.eks. Efter operation). Derudover er fedt en glimrende smagsbærer og øger dermed en hunds uvilighed til at spise.

Gravide tæver i den sidste tredjedel af graviditeten får yderligere energi fra NATURAL PLUS oksekødsfedtpulver til en sund graviditetsfase og optimal udvikling af hvalpene i livmoderen. Hos ammende tæver giver oksekødsfedt nok kalorier og øger fedtindholdet i modermælk.
Hos hvalpe og voksende hunde, der har tendens til at være magre og tabe sig på trods af tilstrækkeligt foderindtag, hjælper NATURLIG PLUS oksekødsfedtpulver hundene med at opnå vægten og dermed opnå en sund, optimal og racespecifik størrelse.

De indeholdte fedtstoffer og olier af høj kvalitet hjælper også mod tør hud, for hård pelsstruktur eller med for lidt pels underlag.

Produktet er også en naturlig kilde som supplement til B.A.R.F. Hunde, der hovedsageligt fodres med råt kød, taber ofte i vægt, fordi måltiderne indeholder for lidt animalsk fedt fra kødkilderne.

Fremstillet uden GMO, korn, æggepulver og mejeriprodukter samt uden kemiske farvestoffer, aromastoffer eller aromastoffer.

REN, NATURLIG og HURTIGT TILGÆNGELIG ENERGIKILDE
MEGET HØJ ACCEPT – Fedt er en meget god smagsbærer
GLUTENFRI & KORNFRI
Garanteret GMO-fri (uden genetisk modificerede organismer)
Ingen kemiske aromaer, farver eller konserveringsmidler tilsat
Forskning og udvikling garanteret uden dyreforsøg
Miljøvenlig produktion med de nyeste produktionsstandarder

ANBEFALES TIL:

SPORT, JAGT og ARBEJDSHUNDE
BESKYTTELSES- & SERVICEHUNDE, POLITI HUNDE,
GRAVIDE OG AMMENDE TÆVER
HUNDE I RECONVALESCENCE
UNDERVÆGTIGE HUNDE
HUNDE MED FOR TØR HUD
MED FOR HÅRD PELSSTRUKTUR
SOM B.A.R.F. – KOMPLEMENT
EGNER SIG OGSÅ TIL KATTE

Dosering:

Små racer < 10 kg – 1 teske pr. dag
Mellem racer < 20 kg – 1 spiseske pr. dag
Store racer < 40 kg – 2 spiseske pr. dag Store racer > 40 kg – 2 – 3 spiseske pr. dag
Hvalpe – Max 1/2 teske pr. dag
Ung hunde – 1/2 – 2 teske pr. dag
Katte – 1/2 teske pr. dag.
Skal blandes sammen med vædet tørfoder.

Hovedbestanddele:

Oksekødsfedt 80 %
Glucose(druesukker) 14 %

Yderligere information

Vægt 0,4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.