Natural Plus Sensitive, Cold pressed 20 kg

kr.710,00 Incl. moms

Ikke på lager

DETTE PRODUKT KAN IKKE LEVERES TIL GLS PAKKESHOP, KUN PRIVAT LEVERING PGA VÆGTEN

SENSITIVE er et naturligt, professionelt koldpresset komplet monoproteinfoder til alle racer med laks som den eneste animalske protein kilde.

SENSITIV fra vores NATURAL PLUS LINE er specielt udviklet til opdrættere og jægere. Foderet er glutenfri og lavet uden hvede og korn. På grund af den blide produktion i koldpresningsprocessen bevares naturlige vitaminer og aktive ingredienser. De let fordøjelige vegetabilske proteiner og den bedste laks sikrer god fordøjelighed – selv for allergiske og ernæringsfølsomme hunde. SENSITIVE er et nærende, meget veltolereret og velsmagende foder, der er bredt accepteret af normalt aktive hunde.

Den glutenfri vegetabilske kilde til kulhydrater i form af majs er meget fordøjelig og giver let metaboliserbar energi. Foderet er ideel til hunde med allergi og intolerance. De aromaer, der bevares ved koldpresningsprocessen, sikrer en behagelig lugt og smag af foderet hvilket sikre en god accept hos hunde generelt.

De essentielle fedtsyrer omega 3 og omega 6 fra laks og laksolie sikrer en sund hud og en skinnende pels. L-carnitin fremmer energi og fedtstofskifte, mens vitamin E styrker immunforsvaret og giver aktiv cellebeskyttelse.

Se mere info
Varenummer (SKU): 15020 Kategorier: ,

Beskrivelse

Sammensætning
Majs (åbnet); Laks, tørret (32%); animalsk fedt, Laks olie; Glukosamin; Kondroitin; Mineraler; Vitaminer og Sporstoffer; naturligt vitamin E.

Foder anbefaling

Yderligere information

Vægt 20 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.